FP-039
FP-039 – ruim huis met grote tuin – Vraagprijs → 98.000 €
 
Vroeger een voornaam huis met grote balkons, grote tuin, uitzicht en rustige ligging. Het heeft 7 kamers, centraal trappenhuis, grote garage/workshop, een klassieke look en veel stenen muren op verschillende niveaus. Al een tijd niet meer bewoond door scheidingsperikelen en daardoor maakt het een wat desolate indruk; maar een flinke stripbeurt en schoonmaak zal rap charme doen losweken. Alles is er als elektriciteit, water, CV op olie en met mooie stalen radiatoren en een septic tank. Plus grote tuin waar 1001 zaken mogelijk zijn.
 
Sterke plussen  → karakter, veel steen, perfect dak en zinkwerk, ruime kamers, veel garage / werkplaats, grote tuin voor van alles, terras van zwarte natuursteen, rust ige maar uiterst praktische locatie, veel balkon. Interessante prijs/kwaliteitverhouding.
Een interessante uitdaging ! vroeger een rijk huis van zelfstandigen met een winkel onderin. Eigenlijk 4 niveaus van 100 m² elk waarvan de bovenste een niet gebruikte maar goed geïsoleerde zolder is. Dak in een goede conditie met de zwarte ardoises. En ook prima zinkwerk voor regenwaterafvoer.  Helemaal beneden aan de weg 2 gedeeltes van 40 en 60 m² voor auto’s, hobby en/of opslag. Met waterpomp voor grondwater eventueel en hoek met CV en olietank. Links en rechts van huis gaan trappen omhoog naar achterkant met verschillende terrassen en aldaar eerste woonverdieping met centraal een sanitaire ruimte, gang en trap naar boven. Aan één kant een ruime keuken en een idem eetkamer, en aan de nadere kant twee kamers ‘en suite’. Boven nagenoeg dezelfde indeling waarvan één kamer helemaal opgeknapt is en een andere een groet badkamer is met ligbad, wastafel en WC. Ook hier weer sanitaire ruimte op gang plus vlizotrap naar zolder. Na wat puin ruimen en schoonmaken is kamperen in huis mogelijk, maar verder moet alles gerenoveerd worden.  
 
Er zit veel balkon aan met prima hekwerk; alleen veel schilderen, er is veel natuursteen, en alle kozijnen hebben metalen vouwluiken. Grote licht hellende weidetuin met afscheiding en aparte ingang met poortje en verder fruit- en andere bomen  Echt een object met stevige constructie, giga mogelijkheden maar waar voorlopig de handjes moeten wapperen. Maar door zijn indeling géén object voor exploitatie van B&B.
 
Locatie → zeer rustige ligging aan de rand van kleine hameau op 2 min rijden van het stadje Objat met alle commerces en een zeer gezellige zondagmorgenmarkt. Mooi uitzicht en volop potentie in tuin voor dieren, kunst of een vorm van verblijf.