FP-037
FP-037 – rijk, luxe huis in topconditie in rustig dorpje. Prijs → 229.000 €

Eigenlijk een groot appartement maar dan met de allures van een kasteelvleugel. Geheel van natuursteen, perfect dak van ardoises, overal elektrische rolluiken, topverwarming, zeer ruim en een grote bergzolder voor hobby en opslag. Ongekende luxe in keuken / badkamers / slaapkamers en salon. Géén tuin ! Wel terras voor de ingang en mogelijkheid van een zonneterras op eerste verdieping. Als kers op de taart een grote garage voor meerdere auto’s, gereedschap en wijn- en houtopslag. Waan u in een gemoderniseerd kasteel, maar met uiterst lage kosten én geen mede-eigenaren !!
 
Plussen → 250 m² rijk wonen en 100 m² top - garage → ‘prêt à poser les valises’ !!!   Luxe sfeer volle keuken met geel marmer en topapparatuur /  3 grote slaapkamers en 2 luxe badkamers / grote bergzolder in topconditie / sfeer / luxe / lage kosten. Overal aluminium kozijnen en dubbel glas. Geen werk, geen onderhoud, lage kosten en heel veel comfort.
Het huis is tussenliggend met een open voorportaal van ongeveer 15 m² met expo op oost/zuid en wat dus terras is. Entrée naar de keuken met klein zithoekje en een hele luxe keuken met alle apparatuur van Miele, een grote nieuwe koel/vriescombi, een uiterst luxe aanrecht en achterwand van mooi geel marmer en alles superluxe afgewerkt. Veel met roestvrij staal.  Doorgang naar aparte stookkamer met Budérus CV ketel op olie en reservoir ernaast. In topconditie met onderhoudscontract.

Gang verder naar recent aangelegde badkamer met alles erop en eraan die vermogen heeft gekost. Plus grote ‘cellier’ voor opslag, wasmachine etc. Open doorgang vanuit keuken naar grote salon van ongeveer 50 m² met volop raam naar voorkant op O/Z en aan zijkant grote pui naar terras. Open haard als in een kasteel met hele dure gesloten houtkachel en uniek hekwerk. Open trap naar boven alwaar we arriveren op mooie gang met prima licht en eigen radiatoren. 3 grote slaapkamers waarvan de master bed room 20 m² heeft. Daarna nog een van 17 m² met terrasdeuren naar dakterras en een derde van 14 m². Alle kamers hebben massief eiken parket en wanden en plafond van rijke gespannen textielstof. Louis XV zou niet gemekkerd hebben.

Plus badkamer 2 met wastafel, toilet en hydromassage douche. Verder via deur toegang naar trap naar zolder die tot 5 m. hoog gaat, helemaal geïsoleerd is en een strakke vloer heeft. Met direct licht via raam en vélux en ideaal voor hobby, opslag of eventueel meerdere kamers. Niet aangrenzend, maar wel vlakbij, grote garage met elektrische poort, en ruimte voor meerdere auto’s naast houtopslag, hobbyruimte etc. heeft eigen elektriciteitsmeter.
 
Veel superlatieven misschien maar het is ook allemaal heel rijk. In een dorpje in de Var zou het ‘easy going’ een miljoen doen. Hier is het een dikke twee ton !! Taxe Foncière → 563 € / veel topinventaris voor kleine prijs over te nemen.