FP024-B
FP.024B – huis met schuur – vraagprijs → 49.000 €

Sterke punten: handzaam project / recent aangelegd sanitair / boiler / keuken ( basaal ). Direct bewoonbaar ! Grote woonkeuken met open haard van een kasteel.
Stevige schuur en afdak, eigen septic tank, rustige omgeving, kelder, bakhuis, grote zolder. Correcte prijs !!


Plus: ideaal met klein huisje ernaast om te komen tot een ruim ensemble of ideale combi van 2 huisjes voor dubbele bewoning.
Vanaf klein perronnetje entrée naar grote woonkeuken van ongeveer 35 m² met keukenblok en enorme open haard met imposante kopsteen. Van daaruit doorgang naar een badkamer met douche, wastafel en toilet; simpel maar recent aangelegd en na kleine cosmetische beurt prima te gebruiken. Daarachter slaapkamer met opgang naar zolder over geheel. Onder de keuken zit ruime kelder waarin boiler ( vrij nieuw ) hangt en de rest van leidingen lopen. Daarnaast nog oud bakhuisje.

Terrein van ongeveer 500 m2 met dus verder een stevige schuur van ongeveer 70 m², van natuursteen en met goed pannen dak en aan de achterkant ook nog een stevig afdak waar eventueel een camper onder past.

Elektriciteit en water dus aanwezig; ong. 250 € totaal voor lokale belastingen en 150 € verzekering per jaar ! wie doet je wat ?
Locatie → midden in een kleine hameau met 4 a 5 bewoningen en op paar km van 2 dorpen met basis-winkels. Objat met alle winkels incl. banken, garage, supermarkten en grote bouwwinkel op 10 km.

Mooie rustige ligging in groen heuvelachtig land met veel noten en fruit.

PS → 24A is een klein opknappertje en grenst aan 24B. Absoluut gouden zet daar ze samen te verwerven en het geheel aan te pakken wat dan kan leiden tot stevig geheel of gewoon 2 huisjes blijven met dus mogelijke verhuur van één. De eigenaresse van 24A, een hele lieve dame op leeftijd, woont ernaast en zal het geheel warm inkleuren met hulp, materieel, mogelijkheden van extra grond, etc.
Heeft u een paar rechterhanden, beetje hang naar een avontuur en wilt u wonen in een zuivere en groene omgeving, dan is dit een gouden kans !!!
75.000 € voor het geheel gaat zeker lukken !