FP022
​Referentie FP.022 – Vraagprijs 219.000 €
 
Zeer comfortabel, praktisch en ecologisch huis op schitterende locatie. Hele rustige spot met veel natuurbeleving en prachtig uitzicht, veel terras én zwembad én tennisbaan.
Prima staat van onderhoud.
 
Sterke punten: direct genieten, ecologisch, lage kosten en veel beleving.
Alles gelijkvloers, prachtige doorkijkbeelden in het huis, veel contact met de natuur, zomers aangename temperatuur in huis en in de winter weinig verwarming.
Plus een supermooie plek en zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding.
Het ecologische hier begint vooral door het feit dat dit huis een grasdak heeft. Het is eigenlijk een grote platte bungalow met daarop een plat dak waarop een stevige laag grond ligt met gras aan de bovenzijde.
Naast een optimale isolatie ook de voordelen van geen risico voor stormschade en geen kosten. Alleen af en toe met de grasmaaier er over heen crossen.
 
Locatie
In de campagne van het dorpje Perpezac le Blanc en daarmee in het zuidwesten van de Corrèze, het zuidelijkste departement van de centraal in Fr. gelegen regio Limousin wat vandaag de dag weer onderdeel is van  de Aquitaine. 2 min. van het dorp zelf met vers brood, krant en restaurant, 5 min. van Ayen met meer winkels en 10 min van Objat met alle winkels. Brive als grote stad op 20 min. en 30 min. van vliegveld Brive. Op de snelwegen A20 en A89 bent u binnen 10 min.
 
Indeling huis
Het huis is dus eigenlijk een grote platte bungalow met alle ruimtes op de begane grond. Royale woon/eetkamer ( 45 m² ) met een terras op het Noord/Oosten en een op het Zuiden. Halfopen ruime keuken ( 18 m² ) met veel kast/la-ruimte en 5 m. werkplek. Plus grote storage van 6 m².
Keuken is volledig ingericht en in prima staat.
Aan de Oostkant de master-bedroom ( 12 m² ) met badkamer met douche, wastafel en toilet én een aparte dressing van 5 m². In open aansluiting met de woning, maar ook goed te separeren, woon/werkkamer van 20 m², slaapkamer en een badkamer met douche en wastafel. Plus apart toilet. Plus nog een kleine kamer voor  berging of slapen. Ook hier weer een terras, nu op het Westen.
 
Het huis is gebouwd in 1993 en verbouwd in 2004. Buitenmuren zowel als dak zijn van 30 cm dikke siporex ( gasbeton ) panelen. Daardoor al enorme isolatie naast het vegetatieve dak ! Plus natuurlijk dubbel glas. De verwarming is middels elektrische radiatoren.
 
Buiten
Drie terrassen dus en daarmee de hele dag zon dus maar ook volop beschutting. En grandioze uitzichten ! Verder een ruime parkeerplaats en de grondoppervlakte van het perceel is 1000 m²
 
Zwembad en tennisbaan
Het huis maakt deel uit van een kleine copropriété. Dit zijn 4 huizen van Nederlandse eigenaren en gezamenlijk  hebben zij op 200 meter van het huis een zwembad ( 12 x 6 meter - geen chloor ) en een tennisbaan. Volledig dus het plezier van deze extra’s maar voor slechts een paar honderd euro per jaar !! Onderdeel van het gezamenlijke bezit is nog een stuk bosland met volop hout voor iedereen.
 
Een zorgeloos huis met lage kosten en veel garantie voor genot !!