FP022
Referentie FP.022 – Vraagprijs 249.000 €
 
Zeer comfortabel, praktisch en ecologisch huis op schitterende locatie. Hele rustige spot met veel natuurbeleving en prachtig uitzicht, veel terras én zwembad én tennis.
Nieuwe opgang, hobbyruimte/opslag en carport. Prima staat van onderhoud.

Sterke punten: direct genieten, lage kosten en veel beleving ! Alles gelijkvloers, prachtige doorkijkbeelden in het huis, veel contact met de natuur, ‘s zomers aangename temperatuur in huis en ’s winters weinig verwarming. Authentieke houtkachel. Nieuwe ondergrondse hobbyruimte, carport, ruime parking en nieuwe opgang. Supermooie plek en een zeer scherpe prijskwaliteitverhouding. En natuurlijk pool en tennis ‘on the spot’ tegen uiterst lage kosten.

Het ecologische hier zit hem vooral in het feit dat dit huis een grasdak heeft. Het is eigenlijk een grote platte bungalow met daarop een plat dak waarop een stevige laag grond ligt met gras aan de bovenzijde. Naast de voordelen van een optimale isolatie ook geen risico’s met bijv. stormschade en geen kosten van onderhoud. Af en toe alleen maar met de grasmaaier erover heem crossen.

Alle ruimtes dus op begane grond niveau. Royale woonkamer van 45 m² met een terras op het NO én een terras op OZ. Halfopen ruime keuken van ong. 18 m² met veel kasten en lades en 5 lopende meters aanrecht/werkplek. Plus grote berging van 6 m² annex.
Keuken is volledig ingericht t/m afwasmachine, grote oven, 5 pitten gas en in prima staat. Naast woonkamer nog een ruime salon, nu in dienst als kantoor/atelier maar kan ook door dubbele deuren prima gastenapp. zijn met eigen sanitair en slaapkamer. Plus terras op ZW.
Master bedroom aan NO zijde met aparte dressing en badkamer met wastafel, douche en toilet. Aan ZW-zijde grote en kleine slaapkamer plus ook weer doucheruimte met wastafel en toilet apart.

Het huis is gebouwd in 1993 en het waren toen eigenlijk 3 appartementen; en is in 2004 compleet verbouwd en omgeturnd tot één groot huis. Muren en dak van 30cm gasbeton en daarmee al stevige isolatie naast nog eens het vegetatieve dak. Plus natuurlijk dubbel glas. Verwarming middels elektrische radiatoren en voor de gezelligheid staat er een perfect functionerende oude Godin.

Het geheel maakt deel uit van een kleine copropriété. Dit zijn 4 huizen van Nederlandse eigenaren en gezamenlijk hebben zij op 200 meter van het huis een zwembad ( 12 x 6 m. – geen chloor ) en een tennisbaan. Volledig dus het plezier van deze extra’s maar voor slechts een paar honderd euro per jaar. Onderdeel van het gezamenlijke bezit is verder nog een stuk bosland met volop hout voor iedereen.

Locatie is in de campagne van Perpezac le Blanc. Complete rust maar dicht bij alles !