FP-035
FP.035 – Bungalow m. grote tuin en panoramisch uitzicht – Prijs → 185.000 €
 
Vrijstaand huis van recente bouw in absolute topconditie op een terrein van 3200 m² met rondom spectaculair uitzicht en de rust en gezonde omgeving die bij de groene campagne van Frankrijk hoort. Grote ‘potager’ en veel fruitbomen.

Sterke punten → zeer comfortabel huis en makkelijk in onderhoud. In perfecte staat. Grote garage, bij-ruimtes voor tuinmaterieel en hout. Naast vloerverwarming ook gezellige insert in salon. Nieuwe keuken met alles erop en eraan. Geweldige expo met veel rust, schone lucht en een immens uitzicht. 
Het huis heeft een woonoppervlakte van 95 m² zonder de zolder daar bij te tellen waar ook woonruimtes gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast een grote garage van 26 m². Woonkamer van 37 m² en half open keuken van 12 m² die onlangs helemaal nieuw is gemaakt en voorzien is van alle apparatuur. Drie kamers van rond de 12 m², een badkamer met douche en wastafel en een apart toilet. De woonkamer is dus voorzien van een zgn. insert, een murale houtkachel met warme lucht kanalen. Voorts zijn alle ruimtes voorzien van een uiterst comfortabele elektrische vloerverwarming met in elke ruimte een individuele thermostaat. Alle vloeren zijn voorzien van keramische tegels. Het huis is gebouwd met de in Frankrijk veel gebruikte betonstenen en aan de buitenkant heeft het een stuclaag in de teint zandkleur. Het schuine dak op traditioneel spantwerk is bedekt met rode pannen. Isolatie volgens de hoogste Fr. normen ! Het huis heeft nagenoeg rondom een, op betonnen ondergrond, betegeld terras waarvan een gedeelte overdekt. Het huis is gebouwd in 1999.

Eigen septic-tank systeem in prima staat en recent nog officieel gecontroleerd. De toegang en entrée naar het huis zijn hard gemaakt en ook in prima staat. Een gedeelte is ingericht als groentetuin en verder is rondom een fruitbomenweide met verschillende soorten appels, peren, kersen, perziken, pruimen en vijgen. Ruim hok voor het grote tuinmaterieel en klein chaletje voor kleiner spul en tuinproducten. Daarnaast nog afdak voor de auto in de zomer. Plus een put die het hele jaar door voor water zorgt.

Gelegen in de campagne van het dorp Perpezac le Blanc met in het dorp een bakker, cafétje en een klein hotel/restaurant, en op een paar km verder vinden we Ayen met wat meer winkels. Op 12 km Objat met alle commerces en een hele gezellige zondagmorgenmarkt. Brive-la-Gaillarde als grote stad ligt op 25 km en een vliegveld op 30 km. Op 10 min. van het huis zitten we op de nieuwe snelwegen naar alle richtingen maar….zonder ze te zien horen of te zien !

Heel gemakkelijk huis in een perfecte staat om gezond te leven en op een uiterst rijke plek !