Object FP.008 - woonhuis in Dordogne
​Referentie FP008 – vraagprijs 259.000 €
 
Ruim comfortabel en charmant huis op mooie, groene en rustige locatie. Volop privacy, veel schuur, garage en mooie tuin. Uitstekende staat van onderhoud.
Sterke punten: groot familiehuis – veel hobbyruimte – tuin – praktische ligging
​Ruimtes: 4 slaapkamers, 2 badkamers, bureau, ruime keuken, eetkamer,
proviandkamer, salon 35 m² met grote open haard en insert /houtkachel.
In totaal 190 m² woonoppervlakte voor woonhuis en ruim 100 m² ruimte
in atelier, schuur incl. zolder, garage, CV ruimte en houthok.
 
Rondom het hele huis tuin met royale aparte parking, verschillende terrassen, regenwateropslag, prachtige lindeboom die in de zomer enorme parasol is voor de buitentafel, stenen gebouwtje met daarin gerestaureerde broodoven. Zeer veel charme die we terugvinden in de gebouwen, in de verschillende terrassen deels ommuurd en in de verschillende entrees ! Veilig door de ligging maar bij afwezigheid ook door het feit dat voormalige eigenaren er op een aantal tientallen meters naast wonen ! Zeer rustig en helemaal ook een feest voor mensen met groene handen. En hier groeit nagenoeg alles.
 
Locatie
Het huis ligt net buiten het dorp Condat-sur-Vézere en dat bevindt zich in het oosten van de Dordogne. Vlakbij plaatsen als Terrasson-la-Villedieu aan de ene kant en Montignac aan de andere kant. Top om te fietsen langs de Vézère en vlakbij legio interessante stadjes om te bezoeken als Sarlat, Montignac, Lascaux,
Les Eyzies etc. Mooie en rijke regio met veel historie, kastelen, grotten, bezoektuinen en veel gezellige plekjes.
 
Bereikbaarheid
Op/afrit no.17 van autoweg A89/E70 op 5 km; en vliegveld van Bergerac en van Brive-la-Gaillarde nabij.Heel goed te doen dus vanaf Nederland in een dag !
 
Commerces
Het dorpje Condat-sur-Vézère op 500 m. heeft een bakker, café/tabac en een kleine épicerie. Op 1 km ligt Le Lardin met een supermarkt, bakker, slager, apotheek, librairie/journeaux, en een huisarts. En op 6km vinden we alles of in Terrasson of aan de andere kant in Montignac incl. gezellige markten en terrasjes.
 
Het geheel is absoluut perfect om direct heerlijk te leven in Frankrijk, royaal plek te hebben voor de kinderen/gasten/hobby/auto’s en om te genieten van een probleemloos leven in een schitterend gedeelte van een groen en cultuurrijk Frankrijk met een heerlijk klimaat.
 
Oppervlakte: 2674 m²
Kosten: 500 € taxe foncière, 508 € taxe d’habitation incl. TV, 383 € verz.